juni (Reuters) Johnson Matthey forventer en økt satsing på å

Johnson Matthey forventer høyere katalysatorer etterspørselen etter fortjeneste øker

LONDON, 1. juni (Reuters) Johnson Matthey forventer en økt satsing på å dempe bilforurensning for å øke etterspørselen etter katalysatorer på canada goose jakker dame mellomlang og lang sikt, sa det torsdag etter å ha rapportert en 18 prosent økning i årsresultatet og økt utbytte.

Det britiske selskapet, som canada goose i år deltok i fire sektorer ren luft, effektive naturressurser, helse canada goose jakke dame og nye markeder, sa at salget av katalysatorer økte med 16 prosent i året til 31. mars.

Det sies canada goose salg at søket etter renere luft, med mange byer som klemmer seg på transportforurensning, ville stimulere etterspørselen etter katalysatorer, mens det også øker fokuset på batterier som bruker nikkel og litium og canada goose victoria på farmasøytiske ingredienser.

en femårsperiode som markedet (katalysatorer) kommer til å vokse nesten uavhengig av elektriske biler gitt størrelsen på basen, forklarer Johnson Matthey finansdirektør Anna Manz til canada goose jakke herre Reuters, med henvisning til fortsatt liten andel av markedet som har gått elektrisk.

det er vanskeligere å canada goose outlet forutsi.

Selskapet fokuserer også på å sikre at det er sterkt innen teknologi for bensin og dieselbiler, og i det asiatiske markedet, som er i canada goose victoria parka ferd med å oppfylle europeiske forurensningsstandarder, sa Manz.

Tvil om dieselbiler har vokst ettersom Volkswagen dieselgate-skandalen har spredt seg til andre bilprodusenter, og forskning har vist helseskader canada goose norge forårsaket av dieselutslipp.

Noen analytikere canada goose jakke forutsier også en raskere enn forventet opptak i elektriske kjøretøy, som ikke bruker katalysatorer.

Selskapet rapporterte en 18 prosent økning i driftsresultatet canada goose jakker herre til 493 millioner pund (634 millioner dollar) på omsetningen med 12 prosent på canada goose dame 12,03 milliarder kroner.

Det anbefalte et sluttutbytte på 54,5 pence per aksje, opp 5 prosent.

Det sies at salget i år sannsynligvis ville være i tråd med 6 prosentveksten som ble levert i seks måneder til 31. mars.

Aksjer i Johnson Matthey var nede 0,6 prosent ved 3 091 pence, noe som falt en www.canada-goose-jakker.com https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge FTSE 100-indeks opp 0,29 prosent ved 0945 canada goose herre GMT.

Resultatene flagger ikke noen umiddelbare problemer. Ikke desto mindre innebærer veiledning fortsatt canada goose trillium minst ingen oppgraderingspotensial, sa analytikere ved Morgan Stanley i et notat.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *