Ingen problemer der, jeg er virkelig fornøyd med

Problem med skjermkort som velger feil skjerm som standard ved oppstart

canada goose norge nettbutikk Jeg antar det sannsynligvis et enkelt problem som jeg savner. canada goose norge nettbutikk

canada goose norge forhandler Jeg har en ASRock Z77 Extreme6, og har nylig lagt til et nytt skjermkort (290x). Jeg har alltid brukt nVidia tidligere, men bestemte meg for å bytte. Ingen problemer der, jeg er virkelig fornøyd med forestillingen. canada goose norge forhandler

canada goose dunjakke Her hvor (mindre) problemer starter. Jeg har skjermen plugget inn via DVI, og jeg har en HDMI-kabel som går til min forsterker, og passerer til min Sony TV i neste rom. Når windows støvler opp (8.1), har jeg ingen problemer med å velge en eller begge skjermer, men det er alltid standard for min HDMI-TV i det andre rommet som min primære skjerm, og skjermen min på skrivebordet mitt som sekundær. Dette er ikke så mye av et problem, bortsett fra det faktum at mitt hovedkort sprutskjerm og bios vant vise på min canada goose outlet i Toronto overvåkning, men heller Canada Goose Outlet i Canada toronto plassering annet rom (selv om det slått av). Jeg så gjennom innstillingene for bios canada goose outlet, og gjennom AMD Catalyst kontrollpanelet for å prøve å finne noen måte å sette det på, men har ikke hatt flaks så langt. Jeg er ute av ideer. canada goose dunjakke

canada goose i norge Har Canada hatt noe som dette? Hvis ja, hvordan har du løst det? canada goose i norge

canada goose salg Et annet problem jeg har med oppsettet er at hvis TV-en ikke er på under oppstart, oppdaget den det som en lydenhet. Så hvis jeg vil sende lyd via HDMI til min forsterker tilkoblet TVen, må jeg skru på TVen, og start datamaskinen på nytt for å få den til å gjenkjenne den. canada goose salg

canada goose jakke Men det jeg foreslår er å enten bruke en standard HDMI-kabel for TVen din (som du gjør nå), og bruk deretter en DP> DVI-adapter for å koble skjermen (eller DP> HDMI, bruk en HDMI> DVI-kabel) eller DP> HDMI for TVen (ikke sikker på om DP støtter DTS eller ikke) og koble skjermen til DVI-porten (eller HDMI-porten via en HDMI> DVI-kabel). canada goose jakke

canada goose outlet norge Jeg vil foreslå at du får en HDMI> DVI-kabel, og en DP> HDMI-adapter, så kan du teste begge scenariene ovenfor. canada goose outlet norge

canada goose jakke oslo FYI Hvis du planlegger å bruke både HDMI-porten og en DP> HDMI / DVI-adapter, kan det være nødvendig å få en aktiv DP-adapter (i motsetning til en passiv), ellers kan du bare bruke en av portene på en gang. Hvis folk føler spørsmålet ditt, er det en god en eller bør deles, de vil oppveie den. Hvis de ikke gjør det, vil de ikke oppvote det. Jeg forstår at du kanskje ikke vil ‘spam forsiden’ med ditt salgsspørsmål, canada goose outlet men hvis folk oppvote det til forsiden, ble det satt der av en grunn. Vanligvis ser de etter svar på spørsmålet ditt, eller de tror at andre vil dra nytte av innlegget ditt på en eller annen måte. canada goose jakke oslo

Å si ‘don upvote’ er en søppel metode folk bruker for å få Canada Goose Outlet i Vancouver karma eller ler. I tillegg har en del av reddit-fellesskapet (vanligvis nyere folk) en tendens til å reagere på en måte som forstyrrer den normale arbeidet med reddit (oppvokst + ‘Fortell meg hva jeg skal gjøre! Haha!’).

canada goose importør norge Jeg mener at dudene fikk et ganske godt spørsmål å spørre som ikke er sannsynlig å bli besvart i de to eller ingen kommentarene han ville få hvis han fikk absolutt ingen oppvoter. Dette er typen innsending hvor du trenger et par dusin svar på fisk gjennom for å få det du eller andre ser på. canada goose importør canada-goose-jakker norge

canada goose billig Så enten er denne fyren så ny for å reddit han skjønner ikke hvor begrenset eksponeringen hans vil være uten opprør (han har eksistert i over tre år, så dette er sannsynligvis ikke sannsynlig). Det kan løse det primære skjermproblemet. Jeg vet at en av datamaskinene på jobb vil nummer da basert utenfor England av bestillingen plugget inn. canada goose billig

canada goose norge Når det gjelder HDMI-tingen, i kontrollpanelet under lyd, trekker du opp avspillingsfanen, og du vil ønske å sette HDMI som standard lydenhet for å få tak i lydkanalen. Det sannsynligvis vunnet bli kalt HDMI, sett sannsynligvis noe i tråd med ‘produsent digital avspilling’ eller noe canada goose norge.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *